Skip to main content

Lämmitysjärjestelmät kaikkiin kiinteistöihin

Laroc Oy, Espoo | Lohja

Lämmitysjärjestelmät ja asennukset ovat erikoisalaamme.

Yrityksemme sijaitsee Espoossa ja Lohjalla, mutta myymme, asennamme ja huollamme lämmitysjärjestelmät ja lämmitysputkistot kaikkiin kiinteistöihin Uudenmaan alueella.

Tarjoamme uutta tekniikkaa vanhan tilalle. Samalla saat toivottua käyttömukavuutta. Etuna ovat pienentyneet energialaskut.

Autamme lämmitysjärjestelmän valinnassa. Tarjoamme kokonaisurakointina sekä lämmitysremontin että -järjestelmän päivittämisen uuteen. Kerro toiveesi, me toteutamme.

Lämpöpumput lämmitykseen ja viilennykseen

Lämpöpumput ovat tulleet jäädäkseen. Lämpöpumppu on luonnollinen valinta silloin kun rakennat uutta tai korjaat vanhaa. Lämpöpumpulla saat lisälämpöä vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle, tai voimme asentaa esim. maalämpöpumpun talosi päälämmönlähteeksi.

Lämpöpumppumme edustavat parhaita tuotemerkkejä. Teemme myös asennukset ja huollot.

Lattialämmitys ja säätöjärjestelmät

Lattialämmitys on joka kodin toivelistalla. Sen miellyttävä ja tasainen lämpö tai viilennys luo viihtyisyyttä kodin jokaiseen huonetilaan. Säätöjärjestelmillä saat huoneistostasi juuri oman toiveesi mukaisen kokonaisuuden. Vältä turhaa säätöä!

Lue lisää Uponorin lattialämmityksestä ja Smatrix Pulse säätöjärjestelmästä.

Lämpöjohtoremontti

Lämpöjohtoremontissa päivitetään lämmitys. Huoli vanhan putkiston kunnosta poistuu ja putkisto on kunnossa seuraavat vuosikymmenet.

Patteriverkoston remontti kestää noin 3-6 päivää ja talossa voi asua koko remontin ajan.

Tarjoamme vain parasta!

Ota yhteyttä!

044 575 7600

info@laroc.fi

Pikayhteydenottopyyntö